Veelgestelde vragen

HorecaTouch is een vooraanstaande leverancier van geavanceerde kassasystemen en technologische oplossingen voor de horeca. Onze systemen zijn ontworpen om horecaondernemingen te ondersteunen bij het stroomlijnen van hun bedrijfsvoering en het verbeteren van de klantbeleving.

We bedienen diverse sectoren binnen de horeca, waaronder restaurants, frituren, bakkerijen, bars, broodjeszaken en meer. Ons brede scala aan oplossingen kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw onderneming.

Het gebruik van HorecaTouch biedt talloze voordelen, waaronder efficiëntere bestellingen en betalingen, verbeterde klanttevredenheid, nauwkeurig voorraadbeheer en geautomatiseerde processen die uw bedrijfsvoering optimaliseren.

Ja, absoluut! We bieden verschillende opties voor demosessies, zowel online, op locatie als in onze demoruimte. Neem contact met ons op om een demo aan te vragen en ontdek hoe HorecaTouch uw bedrijf kan versterken.

Ja, we bieden uitgebreide technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw HorecaTouch-systeem probleemloos blijft werken. Ons toegewijde technische team staat klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen en u te assisteren bij het gebruik van onze oplossingen.

Ja, zeker. Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw onderneming. Of u nu een klein café of een groot restaurant runt, HorecaTouch biedt oplossingen op maat.

U kunt contact met ons opnemen via telefoon op (+32) 9 360 99 44 of per e-mail op info@horecatouch.be. We staan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden via het contactformulier op onze website.

Ons hoofdkantoor is gevestigd op het volgende adres: Boskouter 10, 9620 Zottegem.