20 +
Jaar ervaring
2000 +
Tevreden klanten
15 +
Producten

Waarom kiezen voor HorecaTouch?

Bij HorecaTouch bieden we een ongeëvenaarde ervaring voor horecaondernemingen, en er zijn talloze redenen waarom onze oplossingen de juiste keuze zijn voor jouw zaak:

Ongeëvenaarde kwaliteit

We leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit. Trots op ons werk, streven we ernaar om onze beloften altijd na te komen. Ons engagement is helder: "zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!"

Gedrevenheid voor jouw succes

Jouw succes is onze drijfveer. We zijn er altijd voor je, met begrijpelijke oplossingen en ondersteuning die het verschil maken. We streven ernaar om je te helpen groeien met effectieve diensten en begrijpelijke taal.

Betrouwbare support

We begrijpen hoe cruciaal het is om snel hulp te kunnen krijgen, zelfs buiten reguliere kantooruren. Daarom zijn we altijd telefonisch bereikbaar, ook in het weekend, voor dringende situaties.

Voortdurende Innovatie

In een wereld die voortdurend evolueert, blijven onze hardware en software dagelijks uitbreiden en optimaliseren. Hierdoor blijven we up-to-date met de nieuwste technologieën en kunnen we jou de meest geavanceerde oplossingen bieden.

Laatste nieuwsberichten

Ontdek onze laatste functies, nieuwe hardware of gewoon wat interessante nieuwsberichten.

14 nov. 2023
Beurzen

Horeca Expo 2023: Stand 7440

Van 19 tot 22 november zullen wij aanwezig zijn op de Horeca Expo. We nodigen u uit om ons te bezoeken op stand 7440, waar we een voorproefje zullen geven van de nieuwste innovaties op het gebied van kassasystemen en betaaloplossingen. 📲💳

21 sep. 2023
Beurzen

Ontmoet ons op Broodway 2023

Van 24 tot 27 september zullen wij aanwezig zijn op de Bakkersbeurs, hét evenement waar de bruisende wereld van bakkers en ondernemers samenkomt.

Op zoek naar
een kassasysteem?

Contacteer ons voor meer informatie. Interesse in een demo? Dit kan online, op locatie of in onze demoruimte.

Gratis demo en offerte