HorecaTouch.be
Kassasystemen
HorcaTouch

Hardware

HorecaTouch bvba verkoopt kassasystemen aan horeca, slagers, bakkers, broodjeszaken en frituren. Deze kassa’s hebben wat verschillen.

Aan de horeca (inclusief frituren en broodjeszaken) worden hoofdzakelijk kassasystemen verkocht, bestaande uit een pc met touchscreen, 1 kasticketprinter en mobiele bestelunits, beter bekend onder de naam pockets.

Vaak worden er meerdere kassa’s in een netwerk geplaatst, waaronder een hoofdkassa, waar de software geďnstalleerd is. De andere kassa’s maken in het netwerk gebruik van een snelkoppeling naar de applicatie op de hoofdkassa om het programma op te starten.

Daarnaast bestaat er ook soms een koppeling naar het bureel voor naverwerking van de gegevens. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van een badgelezer voor de kelner- en klantenidentificatie.

Naar gelang de zaak worden er ook één of meerdere bar- en keukenprinters geďnstalleerd.
Koppeling naar banksystoestellen is ook een mogelijkheid.
 

Daarnaast hebben ze speciaal voor de slagerijen en bakkerijen een aluminium constructie ontwikkeld waarin de pc, de weegschaal, en de printer geďntegreerd werden. Meer en meer wordt de laatste tijd gebruik gemaakt van betaalterminals (de klant steekt zijn geld hierbij in een toestel in plaats van te overhandigen aan de verkoper).

Er is ook een bestelmodule en etiketmodule beschikbaar als uitbreiding op het standaard pakket. Via HorecaTouch bvba kunnen vooral broodjeszaken de eigen webservice personaliseren voor online bestellingen. Deze bestellingen worden automatisch verwerkt in het kassasysteem zonder tussenkomst van de gebruiker.

Voor specifieke info over een POS, klik hier
Voor specifieke info over Randapparaten klik hier

HorcaTouch